Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA

Akce 2+1 zdarma! Salerm 21 šampón a Bi-phase + Vegan lak na nehty 

Velká letní soutěž se Salerm Cosmetics

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu Vlasy-24.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu Vlasy-24.cz
  1. Fyzická osoba Ing. Filip Konečný, se sídlem Evžena Rošického 1080/18, Ostrava 721 00, IČ 01127624, zapsaná v Živnostenském rejstříku, Magistrát města Ostrava (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Ing. Filipem Konečným, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • poskytovatel poštovních služeb: Česká pošta, s.p., Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1

    • poskytovatel poštovní služeb: Zásilkovna s.r.o. Drahobejlova 1019/27 190 00 Praha 9.

    • poskytovatel chatovací aplikace pro komunikaci se zákazníkem Smartsupp.com, s.r.o., Milady Horákové 13, 602 00 Brno

    • Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese obchod@vlasy-24.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.vlasy-24.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Ze světa nejen vlasové kosmetiky ...

Velká letní soutěž se Salerm Cosmetics
24.06.2019
Velká letní soutěž se Salerm Cosmetics
Velká ☀️ letní instagramová soutěž se SALERM Cosmetics o vlasovou kosmetiku dle svého výběru v hodnotě 3000 Kč. Nyní je ten správný čas vyzkoušet prod... číst celé
MedaVita MAN IDOL: Luxusní péče pro muže
23.06.2019
MedaVita MAN IDOL: Luxusní péče pro muže
MedaVita IDOL MAN je nová řada vytvořená pro prvotřídní muže. Řada speciálních produktů pro styling, holení, péči a pánské barvení ... číst celé
Výsledky klinického testování MedaVita Lotion Concentrée
08.04.2019
Výsledky klinického testování MedaVita Lotion Concentrée
Vynalezeno přírodou, testováno vědou! Italská společnost MedaVita se již od samotného počátku věnuje výrobě vlasové kosmetiky založené na aktivních úč... číst celé
MedaVita Prodige: Znovuzrození vlasů
23.02.2019
MedaVita Prodige: Znovuzrození vlasů
Medavita Prodige je nová řada produktů profesionální vlasové kosmetiky pro velmi intenzivní ošetření poškozených vlasů. Intenzivní a okamžité ošetření... číst celé
Nejčtenější na blogu
Kontakty
Logo
Zákaznická linka vlasy-24.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.