Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas fyzické osobě Ing. Filipu Konečnému, se sídlem Evžena Rošického 1080/18, Ostrava 721 00, IČ 01127624, zapsaná v Živnostenském rejstříku, Magistrát města Ostrava (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Ze světa nejen vlasové kosmetiky ...

Návod na přípravu domácího antibakteriálního gelu na ruce
Návod na přípravu domácího antibakteriálního gelu na ruce
V souvislosti s nepříznivým vývojem epidemiologické situace a výskyt onemocnění COVID-19 způsobené novým koronavirem s označením SAER-CoV-2 v Evropě d... číst celé
Hedvábné proteiny ve vlasové kosmetice
Hedvábné proteiny ve vlasové kosmetice
HYDRATACE a POSÍLENÍ. Hedvábné proteiny vynikají enormní schopností zadržovat vodu. Dodávají tak vlasům potřebnou dávku hydratace, posilují vlasovou s... číst celé
6 tipů zimní péče o vlasy pro zdravou vlasovou pokožku a krásné vlasy
6 tipů zimní péče o vlasy pro zdravou vlasovou pokožku a krásné vlasy
V zimě jsou vlasy, a především vlasová pokožka vystaveni velkému stresu. Ačkoli je venku chladno a mokro, vlasová pokožka je suchá jako pouštní krajin... číst celé
Vlasová kosmetika Medavita
Vlasová kosmetika Medavita
Představení vlasové kosmetiky Medavity v České republice přineslo vlasovým mágům nový vítr do plachet: Nový vášnivý vztah s vlasy a nový respektující ... číst celé
Akce, slevy a novinky přednostně na Vás e-mail
Přihlaste se k odběru novinek! Přihlašte se k našemu newsletteru a získejte informace o akčních nabídkách a slevách jako první. Když vás budeme rušit, odběr můžete kdykoliv zrušit.

 

Vlasy-24.cz přinášejí jedinečný a luxusní sortiment světových profesionálních produktů vlasové kosmetiky a doplňků. Jsme autorizovaný prodejce kosmetiky na vlasy značek  Salerm Cosmetics, Lendan, Alea, Azalea, MySalon, MedaVita, Cotril, RR Line, Teotema, Trend Up, Young, Luxina, Euforia, Corioliss. PerfectHair a další. V nabídce najdete taktéž profesionální pleťovou kosmetiku Osaine a Byotea. Veškeré produkty v sortimentu Vlasy-24.cz pocházejí z oficiální distribuce určené pro Českou republiku

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.